ZUMBA trening za mršavljenje

Kardio trening ne mora da znači trčanje, vožnju bicikla ili naporne treninge  u teretani. Zumba je jedan od najefektnijih kardio treninga, a upravo zato što deluje na sve mišiće, a veoma je zabavna. Sigurno vam neće biti dosadno, a potrošićete dosta kalorija!

Zumba je oblik latino plesova, a izvodi se u kombinaciji sa vežbama, pa na ovaj način možete da potrošite oko 500 kalorija za sat vremena. Obično se kombinuje i sa ostalim plesovima, kao što su hip-hop, samba, ča ča, mambo, tango, i td, kako biste kroz trening sagoreli više kalorija i oblikovali telo.

Najbolja stvar kod zumbe je ta što su pokreti laki i jednostavni, a ciljaju sve mišiće na telu. Plus ćete uživati u muzici i opustiti se.

zumba

ZUMBA saveti

Cilj zumbe je da se što više krećete, znojite i da trošite kalorije kroz plesni aerobik. Ništa ne mora da bude savršeno, poenta je da odradite trening i da se zabavite. Vremenom ćete ući u rutinu i savladati pokrete.

Kao za sve, tako i za zumbu – potrebno je par treninga da ovladate pokretima, a i istrajnost kako bi popravili kondiciju i brzo videli rezultate.

Probajte ove ZUMBA treninge kod kuće

Please follow and like us:
error
Close Menu