Zdrav doručak za posao

Možda ste od onih koji bi u žurbi preskočili doručak pre posla, kao i ja, ali zdrav doručak je veoma bitan. Ne samo da će vam probuditi metabolizam, već će vam pomoći sa koncentracijom ujutru.

Svako od nas ima različite obaveze ujutru i drugačiji raspored, pa neko ne može da doručkuje odmah nakon buđenja. Ukoliko više volite da doručkujete kada stignete na posao, to je sasvim OK.

Evo par primera zdravog doručka za posao:

Tostirani hleb sa avokadom

Avokado je veoma zdrav, a može biti sjajan izbor za zdrav doručak na poslu. Potrebno je da zgnječite avokado (može i viljuškom) i dodate malo limunovog soka. Istostirajte hleb, i namažite avokado.

zdrav doručak za posao

Ovsena kaša

Ovsena kaša je odličan primer zdravog doručka za posao. Pripremite kašu ranije i stavite je da odstoji do ujutru. Dodajte sveže bobičasto voće, semenke ili naseckajte bademe, lešnike ili orahe ujutru.

zdrav doručak za posao

Musli

Musli je takođe zdrav izbor za doručak. Možete praviti sami svoju kombinaciju pahuljica, voća i orašastih plodova, što ja više preferiram. Ukoliko nemate vremena za pripremu, imate dosta izbora već gotovog muslija koji može poslužiti kao super zdrav i brz doručak za posao.

musli
Please follow and like us:
error
Close Menu