Vezbe za mrsavljenje

Zabavite se, igrajte i trošite kalorije!

Standardne vežbe za mršavljenje umeju biti dosadne. Kada svakog dana radite iste vežbe, to može postati zamorno. Mi vam dajemo najbolje kardio vežbe za mršavljenje, koje će pokrenuti celo telo.

Onda kada vam baš i nije do teretane ili su vam standardni trenzi dosadili, pravo je vreme da probate da vežbate uz plesne korake. To može biti zumba, klasičan ples, hip hop…

Igrom možete sagoreti i do 500 kalorija za sat vremena! Važno je da se relaksirate, prepustite muzici i zabavite.

Evo nekoliko snimaka vežbi za mršavljenje, koji vam mogu pomoći da potrošite dosta kalorija, dobro istrenirate i osećate se sjajno! Treninzi su za celo telo, pa osim što ćete uživati u njima, oblikovaćete svoje telo i biti u zavidnoj kondiciji. 

Možda i najzanimljiviji na youtube-u, Marshall će vas pokrenuti i dobro preznojiti. Muzika čini vežbanje mnogo zabavnijim, a uz dobru muziku, zanimljive pokrete i odličnu energiju, sigurno ćete se osećati sjajno za vreme i posle vežbanja!

Fitness Marshall youtube kanal je pokrenuo Caleb Marshall 2014.godine. Među njegovim snimcima možete naći plejlistu sa tri različita fokusa: zagrevanje, glavne vežbe i istezanje.

Caleb daje instrukcicje da kreirate svoju sopstvenu plejlistu, tako što ćete na primer izabrati dva videa za zagrevanje, 8 videa za osnovni deo vežbanja i 1 video za istezanje i opuštanje.

Po mom iskustvu, sjajna zabava uz muziku i super zanimljive pokrete! Uz to ćete potrošiti dosta kalorija, kao da ste odradili kardio trening. Ovakve vežbe za mršavljenje nećete ni osetiti, a potrošićete dosta kalorija.

Ovde možete naći link do plejliste.

Cardio ballroom dancing je video koji napravila Julianne Hough, profesionalna plesačica, koja je inače dva puta bila pobednik američkog šoua Ples sa zvezdama.

Video sadrži deo sa zagrevanjem, ča-ča-ča, džajv, paso doble i na kraju istezanje. Simpatična Julianne i muzika će angažovati sve vaše mišiće. Ukoliko vežbate prvi put, a nemate iskustva sa ovim plesovima, naoružajte se strpljenjem dok ne ukapirate osnovne pokrete. Opustite se i igrajte svoju igru ako ne možete odmah da uhvatite ritam. Nakon par vežbanja ćete znati koreografije i sve će ići mnogo lakše.

Ovaj video je super zabavan, oblikuje vretenaste mišiće, odličan je kardio trening i pokrenuće vam celo telo. Već posle nekoliko treninga sa njom možete videti rezultate. Ove vežbe će pomoći da smršate i budete u kodiciji.

Postoji par njenih videa, a po meni je najbolji ovaj.

Ako se sećate pesme Call on me, setićete se i Deanne Berry, atraktivne plavuše koja igra u spotu.

Ona je osmislila ovaj kardo video od 70ak minuta, sa delovima plesa, aerobika i klasičnih vežbi. Video je odličan trening za celo telo, potrošiće vam dosta kalorija i dobro vas izmoriti. Ali, savršen je ukoliko želite da budete u kondiciji i da održavate formu. 

Video se sastoji iz dela za zagrevanje, zatim kombinacija plesa, salse i kardio vežbi. Nakon toga sledi intenzivan aerobni trening koji će vam izgraditi savršenu kondiciju, oblikovati mišiće i potrošiti dosta kalorija. Odmah zatim slede vežbe za ruke, stomak, zadnjicu i noge, koje oblikuju mišiće i na kraju sledi istezanje. Trening ne morate odratiti ceo, možete birati segmente koje želite da kombinujete, ali svakako, ovo je idealan trening za celo telo koji će vam pomoći da smršate, uđete u dobru kondiciju i oblikujete savršeno telo!

Ko bi rekao da salsa u kombinaciji sa aerobnim vežbama može toliko da vas izmori? 🙂

Ovo su odlične vežbe za celo telo, a ujedno su i zabavne. Savršene su za mršavljenje, oblikovanje tela i podizanje kondicije. Mogu vam pomoći i da ubrzate metabolizam. Probajte – sigurno ćete videti napredak!

Link možete pronaći ovde.

Body by Simone je još jedan kvalitetan video sa kardio vežbama koje je osmislila bivša balerina i profesionalni trener poznatih. Simone De La Rue, holivudski guru za dobar izgled, vodiće vas kroz ovaj kardio plesni program.

Pored odličnih kardio vežbi uz muziku, snimak sadrži vežbe za oblikovanje tela. Sa nešto malo više od pola sata vežbanja, potrošićete sasvim doboljno kalorija. 

Ove vežbe će vam ubrzati puls, oblikovaćete i ojačati mišiće i osećati se odlično. Oblikovaćete zadnjicu, noge, ruke i stomak, sa ciljem da imate telo kao plesači.

Snimak možete naći ovde.

 

Pored kvalitetnog treninga, pazite i na ishranu. Ne preterujte sa kalorijama, budite umereni i hranite se što zdravije možete.

Please follow and like us:
error
Close Menu