Vežbe kod kuće – HIIT trening od 20 minuta

Vežbe kod kuće

Ljudi se često pitaju da li vežbe kod kuće mogu biti dovoljno efikasne kao vežbe u teretani. Kratak odgovor je – da. Prednost toga da vežbate kod kuće je ta što možete vežbati u kom god trenutku vama odgovara. Međutim, nekima više odgovara da vežbaju u teretani, zbog osećaja koji daje grupno vežbanje i zbog organizovanog vremena. 

Kada ste “kratki” sa vremenom, nemate vremena ili novca za teretanu, vežbe kod kuće mogu i te kako imati efekta. 

HIIT vežbe kod kuće

HIIT trening od 20 minuta

HIIT trening ili vežbe visokog intenziteta su odlične za ljude koji žele da smršaju. HIIT trening podrazumeva set brzih, intenzivnih vežbi, koje prati kratak predah.

Kada govorimo od HIIT treningu, ove vežbe su sjajne za ravan stomak. Ove vežbe možete lako raditi kod kuće, a ne treba vam ništa osim malo prostora i 20ak minuta vremena.

Iako se verovatno pitate da li je dovoljno 20 minuta, uz HIIT trening, za 20ak minuta, možete sagoreti oko 320 kalorija.

Pogledajte nekoliko veoma efikasnih HIIT treninga koji će vam pomoći da smršate i oblikujete telo. Ove vežbe su odlične za ljude koji imaju malo vremena za vežbanje, kao što su novopečene mame koje jedva mogu naći i tih 20 min za trening 🙂

HIIT trening od 20 minuta za celo telo - Pamela Reif

HIIT vežbe kod kuće od 20 minuta za celo telo - Natacha Oceane

HIIT trening od 20 minuta za oblikovanje tela - MadFit

HIIT trening 20 različitih vežbi za 20 minuta - Heather Robertson

HIIT cardio - 20 minuta za celo telo - Monika Kolakowska

Please follow and like us:
error
Close Menu