Zašto baš HRONO ishrana posle svih neuspešnih dijeta? Preuzmite besplatni priručnik hrono ishrane!

Hrono ishrana nam pomaže da, bez velike muke, dođemo do željene težine. Za kratko vreme, uz kombinovanje različitih namirnica u određeno vreme, vrlo brzo možete smršati. Hrono ishrana se može pratiti bilo kada, u okviru porodice, na poslu, u školi, ili na poslovnom putu. Ovde nema stresnog brojanja kalorija, merenja i određivanja količina hrane.

Kod hrono ishrane je karakteristično to da je moguće jesti visoko kaloričnu hranu u neograničenim količinama. Jedino je potrebno pravilno raspoređivanje hrane u određeno doba dana. Vrlo bitna stvar, kod hrono ishrane se ne javlja takozvani jo-jo efekat.

Hrono ishrana ne zahteva naporne vežbe, akcenat se stavlja pre svega na vreme između obroka. Onomora biti minimalno tri, a optimalno četiri sata.

hrono dijeta

Kada se pažljivo bira vreme obroka i vrsta namirnica koje unosimo, više ne dolazimo do skladištenja masnoće u određenim zonama tela, i time se oblik tela za kratko vreme menja.

Kod hrono ishrane, prioriteti  u dnevnom rasporedu obroka su na doručku i ručku, koji su i najčešće zanemarivani obroci. Doručak je kapitalni obrok, jer on definiše sve ćelijske funkcije u organizmu u toku dana. Ako niste spremni da uvedete doručak kao obavezan i najvažniji dnevni obrok, nećete imati željene rezultate.

Nije dovoljno biti umeren i jesti pomalo od svega i verovati da ćemo biti vitalni, zdravi i dugovečni. Naprotiv, dokazano je da možemo jesti i veće količine određene hrane. Međutim, samo u određeno vreme naš organizam tu hranu lako vari i bogato koristi. Nakon nekog vremena, sam organizam započinje restrikciju, tako da u programu hrono ishrane ne postoji takozvano prejedanje… Uvek ćemo pojesti onoliko hrane koliko nam treba u tom određenom dobu dana.

Ne treba se bojati količine hrane koju jedemo, ako je jedemo u pravo vreme i u pravoj kombinaciji.

Ovde možete preuzeti  HRONO ishrana – priručnik

Please follow and like us:
error
Close Menu