5 najboljih youtube kanala za odličan trening kod kuće!

Za dobar trening, oblikovanje tela i trošenje kalorija nije potrebno da plaćate teretanu ili neke posebne treninge. Dovoljno je malo prostora u sobi, udobne patike i internet! Ideje za najbolje vežbe kod kuće su uglavnom besplatne i lako dostupne.

Na youtube-u možete naći dosta različitih kanala sa vežbama kod kuće, koji mogu u potpunosti da zamene trening u teretani, a ovde navodimo 5 najboljih.  

Ovo je po meni najbolji kanal ukoliko želite da odradite dobar trening kod kuće. Pokrenuli su ga muž i žena, i dosta je popularan upravo zbog toga što je ona bila gojazna, a uz trening i zdravu ishranu je smršala i nalazi se u odličnoj formi.

Na kanalu možete naći dosta videa, kako za stomak, noge, zadnjicu, ruke, tako i za celo telo. Postoje treninzi za početnike, srednji i napredniji nivo, pa možete odabrati šta vam najviše prija. Ono što mi se takođe sviđa kod ovih treninga je da u uglu imate brojač kalorija, tako da u svakom trenutku znate koliko ste otprilike kalorija do tada potrošili.

Neki od mojih omiljenih su HIIT koji mogu dobro da preznoje, a da pritom budete u odličnoj formi.

Ukoliko ste u treningu, možete probati 60 Minute HIIT Cardio and Abs Workout , 45 Min HIIT Cardio and Abs Workout i 40 MIn Cardio HIIT Workout + Butt, Thights, Abs: Ultimate Workout for Belly Fat Loss, No Equipment, potrošićete preko 500 kalorija. Ukoliko ste početnik, bolje probajte prvo sa nekim lakšim treningom, pa kasnije pojačajte ritam. 

Svi HIIT trenizni su odlični ukoliko želite da se brzo oslobodite masnih naslaga. Osim što ćete odraditi dobar trening, sigurno ćete se i zabaviti!

 

Takođe jedan od najpopularnijih kanala sa treninzima koje možete raditi kod kuće. 

Osmišljen je tako da u svakom snimku dolazi novi fitnes instruktor i pokazuje trening, Tako možete naći treninge pilatesa, joge, plesa, zumbe, HIIT, tabata trening, boks i slično.

Jedan od meni najomiljenih treninga je This Killer Workout Torches Calories. Trening vodi instruktorka boksa, zabavan je i potrošićete oko 500 kalorija.

Jedan od kanala koji je skoro pokrenut. Ima dosta različitih video snimaka sa vežbama koje možete prilagoditi svom nivou spremnosti.

Pokrenula ga je devojka koja je došla do idealne linije tako što je vežbala svakog dana. Makar to bilo i samo 10 minuta vežbanja, radila je po jedan trening dnevno i uz zdravu ishranu i vežbanje došla do savršenog izgleda.

Za početnike preporučuje izazov koji traje 30 dana, i postoji snimak vežbi za svaki dan posebno. 

Za kardio vežbe koje će vam pomoći da budete u odličnoj formi i da spremite telo za plažu, preporučujem plan vežbanja od 8 nedelja.

 

 

Ovo je jedan od kanala na kome možete naći različite tipove treninga, različite instruktore, kao i treninge različitih težina – od onih koji su za početnike, sve do onih naprednijih. Među instruktorima možete naći i Jillian Michaels koja je poznata po učešću u rialitiju The biggest loser i jedan je od najpopularnijih trenera u Americi.

Obavezno proverite dostupne vežbe na ovom kanalu, sigurno ćete naći nešto što vam odgovara.

Sam pogled na ekipu koja radi Bodyrock biće dovoljan da shvatite o kakvim je treninzima reč! 🙂

Vrlo često, pored youtube snimaka, oni rade i live treninge koje možete pratiti na facebook-u.

Treninzi su odlični i dobro će vas izmoriti, čak i da ste u kondiciji! Jedino što meni smeta kod ovih vežbi je to što često koriste dodatnu opremu kao što su trake, tegovi za ramena, pokretne šipke i slično, a to nemam kod kuće, pa ih zbog toga izbegavam.

Inače, ukoliko imate i ovu opremu kod kuće, uporni ste i pazite šta jedete, uspeh je zagarantovan!

Please follow and like us:
error
Close Menu